Skip to main content

Byggeprojekter for private.

Totalenterprise

Byg dit drømmehus med ro i maven

Skab din fremtid i din nye bolig – og lad os hjælpe. Når du skal skabe dine private rammer, hjælper vi med vores tømrerekspertise.

Hos Tømrerfirmaet Søren Bernhard får du den fulde totalentreprise, hvor vi styrer byggeriet fra A til Z.

Har du selv påklædt dig sikkerhedsskoene, tager vi gerne den rådgivende rolle og koordinerer dele af dit byggeprojekt.

Du skal især kontakte os, hvis du er på udkig efter en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige. Dét er vi rigtig gode til at bygge.

Troværdigt byggeri

Vi er lærlinge, ledere og svende, der elsker at aflevere byggeprojekter til glæde for dig. Dit byggeprojekt fortjener det bedste. Stort eller småt, vi er gennemsigtige med byggeprocessen.

Få en pris på dit byggeprojekt

Giv os et par oplysninger om dit kommende projekt, så kontakter vi dig efterfølgende. Kom os i forkøbet, send os billeder, der giver en idé om projektets omfang.

Adresse
Max. file size: 1 GB.

Mindre specialopgaver

Fra snedkeri til traditionelt tømrerarbejde

Lad dine byggedrømme blive til virkelighed, lad os klare tømrerarbejdet hjemme hos dig. Vi ved, hvor meget dit hjem betyder for dig. Derfor er kun det bedste godt nok.

Uanset om du skal have skiftet vinduer, gulv eller loft, tager vi vores faglighed med hjem til dig. Selvfølgelig skal du ikke stå med alt besværet selv, det ordner vi for dig.

Vi sørger for, der er styr på detaljerne, så du slipper for alt bøvl. Det gør vi ved at kombinere vores tømrererfaring med den nyeste viden indenfor design, materialer og istandsættelse.

Til- og ombygning

Få overblik i din byggeproces

Gør dit hjem en tjeneste, lav den til- eller ombygning, du altid har ønsket dig. Årsagerne til at få bygget til eller om kan være mange. Vi griber bolden for dig og giver dig det fulde overblik over din til- eller ombygning.

Vi har gennem en lang årrække specialiseret os i at lave til- og ombygninger til parcelhuse, murermestervillaer, rækkehuse og lejligheder.

Med tanke på husets helhed og de små detaljer sørger vi for, din til- eller ombygning bliver flot og praktisk. Du skal selvfølgelig kunne anvende din bolig igen, så snart det er muligt, hvorfor vi hele tiden sørger for god kommunikation omkring processen.

Læs os lidt bedre at kende

Hvem er Tømrerfirmaet Søren Bernhard?

Tømrerfirmaet Søren Bernhard er en familieejet virksomhed, der brænder for udvikling og byggeri. Det har vi altid gjort, og det fortsætter vi med at gøre.

Hvordan tilgår vi vores arbejde?

Vi lægger stor vægt på ordentlighed og åben kommunikation. Det betyder, du altid ved, hvad der skal ske, samt hvornår det sker i dit byggeprojekt.

Hvilke kunder hjælper vi?

Vi hjælper både private og virksomheder, og så bygger vi udviklingsprojekter. Vores pallette af kompetencer er bred, og frygt ej, vi er specialister i at håndtere totalentreprisen.

Ræk ud og kontakt os

©  2024. Tømrerfirmaet Søren Bernhard | Troensevej 9 9220 Aalborg Ø | CVR 35515801