Skip to main content

Byggeprojekter for erhverv

Mindre specialopgaver

Med øje for detaljerne

Kontorlokaler, butik, lagerhal, værksted og produktionsbygninger – vi hjælper samtlige erhvervsvirksomheder. Kun det bedste er godt nok til din virksomhed.

Derfor er vi meget omhyggelige, når vi skifter vinduer, reparerer loft eller bygger en specialløsning til erhvervslokaler.

Uanset om du skal have skiftet døre eller monteret et specialdesignet køkken, hjælper vi.

Troværdigt byggeri

Tømrerfirmaet Søren Bernhard består af lærlinge, ledere og svende, der elsker at aflevere byggeprojekter til glæde for dig. Dit byggeprojekt skal være bedre end god. Vi er gennemsigtige med byggeprocessen, stort som småt.

Få en pris på dit byggeprojekt

Giv os et par oplysninger om dit kommende projekt, så kontakter vi dig efterfølgende. Kom os i forkøbet, send os billeder, der giver en idé om projektets omfang.

Adresse
Max. file size: 1 GB.

Til- og ombygning

Overblik i dit erhvervsbyggeri

Skal du udvide erhvervslokalerne? Butik, lager, kontor? Når du kaster om dig med byggeidéerne, er vi klar til at tage arbejdshandskerne på og hjælpe dig.

Uanset om du mangler plads, eller søger en mere optimal løsning til din virksomheds lokaler, hjælper vi. Faktisk er vi med dig fra start til slut – fra projektering til udførelse.

Du er underrettet under hele byggeprojektet, vi mister ikke overblikket – tværtimod.

Totalentreprise

Nyt butikslokale eller domicil

Succesen er din fortjeneste, og vi hjælper dig glædeligt videre i nye, større eller bedre omgivelser.

Skab din virksomheds fremtid i nye erhvervslokaler, lad os stå for totalentreprisen.

Over 30-års erfaring taler for sig selv, når vi styrer byggeprojekter fra A til Z. Få en troværdig entreprenør, der værdsætter åben dialog og kvalitetshåndværk.

Læs os lidt bedre at kende

Hvem er Tømrerfirmaet Søren Bernhard?

Tømrerfirmaet Søren Bernhard er en familieejet virksomhed, der brænder for udvikling og byggeri. Det har vi altid gjort, og det fortsætter vi med at gøre.

Hvordan tilgår vi vores arbejde?

Vi lægger stor vægt på ordentlighed og åben kommunikation. Det betyder, du altid ved, hvad der skal ske, samt hvornår det sker i dit byggeprojekt.

Hvilke kunder hjælper vi?

Vi hjælper både private og virksomheder, og så bygger vi udviklingsprojekter. Vores pallette af kompetencer er bred, og frygt ej, vi er specialister i at håndtere totalentreprisen.

Ræk ud og kontakt os

©  2024. Tømrerfirmaet Søren Bernhard | Troensevej 9 9220 Aalborg Ø | CVR 35515801